Tilføj datoer

Amsterdam Bus- og minivanture

  • Guidede ture
  • Hop-on hop-off-ture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 10 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Amsterdam

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Amsterdam?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Amsterdam?

De bedste dagsture og -udflugter fra Amsterdam er:

Keukenhof

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 9.426 anmeldelser

Højt anbefalet! Guider og chauffører var fantastiske og gjorde denne oplevelse endnu bedre. Landlige steder var så smukke. Det var rigtig hyggeligt at gå indenfor i vindmøllen og høre historier om den fra de personer, der arbejder der. Vælg bestemt turen, som inkluderer demonstrationer af ost og træsko og præsentation inde i vindmøllen.

Turen var godt arrangeret med tilpas tid til de enkelte aktiviteter. Guiden var fremragende med informationsmættede fortællinger om de aktuelle seværdigheder og landet generelt med et stænk af humor. Herudover sørgede guiden konstant for at give alle nødvendige praktiske oplysninger.

Problemet i starten var, at vi ikke vidste, hvor vi skulle komme videre. Uden appen havde vi ingen ledetråde! I andre byer fandt vi altid de specielle stoptavler til hop on hop on hop off hurtigt! Sådan er det ikke i Amsterdam! Ellers var alt fint! Andrea F

Vidunderligt sted, lille og fortryllende landsby, det bliver meget godt i løbet af et par timer .. besøg på træskofabrikken og den meget interessante ostefabrik .. upåklagelig turfirmaorganisation, guiden var meget flink og kompetent ..

Fantastisk tur med god guide samt masser af tid på egen hånd