Meddelelse om databeskyttelse
GetYourGuide Deutschland GmbH (herefter kun benævnt "GetYourGuide" eller "vi") tager som dataansvarlige beskyttelse af dine personoplysninger meget alvorligt. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med bestemmelserne i gældende databeskyttelseslovgivning. Denne meddelelse om databeskyttelse informerer dig om, hvordan, i hvilket omfang og til hvilke formål vi behandler vores kunders personoplysninger ved hjælp af GetYourGuide-webstedet og -appen.
Version nr.: 1.0
Dato: 01/06/2018

I. GENSTAND FOR DATABESKYTTELSE


Genstanden for databeskyttelse er personoplysninger. Oplysninger er personlige, hvis de kan tilskrives en identificeret eller identificerbar fysisk person. Dette omfatter oplysninger, såsom navne, adresser, e-mailadresser og telefonnumre.

II. INDSAMLING, BEHANDLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER PÅ ANMODNING


Det er generelt muligt at bruge vores websted og app uden at opgive personoplysninger. Du er heller ikke forpligtet til at besøge dette websted eller opgive personoplysninger. Hvis du ikke giver os personoplysninger, vil du muligvis ikke kunne bruge de enkelte funktioner på dette websted. Ellers indebærer brug ikke nogen konsekvenser for dig. Indsamling af brugernes personoplysninger på vores websted sker altid på frivillig basis, undtagen i de tilfælde, der beskrives nedenfor. Vi vil gerne påpege, at datatransmission over internettet (f.eks. kommunikation via e-mail) kan indebære visse sikkerhedsmæssige mangler. En fuldstændig beskyttelse af oplysninger mod tredjepartsadgang er ganske enkelt ikke mulig.
Vi indsamler, behandler og bruger dine personoplysninger, som du giver os, når du foretager en booking eller registrerer en konto i vores medlemsområde, i det omfang det er nødvendigt i hvert enkelt tilfælde med følgende formål:

1. Registrering og opfyldelse af kontrakten


» Oplysninger, som du opgiver, når du opretter en konto, f.eks. dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, mobilnummer, adresse samt oplysninger, som vil blive opgivet afhængigt af den tjeneste, du bruger
» Vi indsamler, behandler og bruger transaktionsoplysninger vedrørende dine aktiviteter på webstederne (f.eks. køb, indhold, du skaber eller som vedrører din konto)
» Fakturering og andre oplysninger, du opgiver i forbindelse med et køb
» Oplysninger, der indsamles i forbindelse med anmeldelser, chats og korrespondance på webstedet eller via e-mail, fax og post
» Andre personoplysninger, som vi kan anmode dig om at opgive til særlige formål
» Hvis du frivilligt giver os yderligere personoplysninger under registreringen, vil disse oplysninger også blive brugt til gennemførelse af brugsforholdet.

2. Etablering af kontakt


Hvis du giver os personoplysninger med det formål at kontakte os, vil vi bruge disse oplysninger, da det er nødvendigt med henblik på gensidig kommunikation.

3. Marketing


GetYourGuide kan behandle og bruge dine personoplysninger til markedsføringsformål, f.eks. til at sende e-mails med generelle oplysninger eller oplysninger af annoncerelateret karakter (nyhedsbrev) på grundlag af den samtykkeerklæring, du kan have givet os.
Du kan tilbagekalde de samtykkeerklæringer, der er givet til os i denne henseende til enhver tid med fremtidig virkning. Hvis du ønsker at fravælge modtagelsen af disse e-mails fra os, skal du følge instruktionerne i en tilsvarende e-mail, du modtager fra os, som giver dig mulighed for at fravælge modtagelsen af denne form for e-mail-kommunikation fra os. Derudover kan du gøre indsigelse mod denne brug - i det omfang, vi bruger dine personoplysninger inden for de lovligt tilladte rammer i f.eks. postmarkedsføringsøjemed. I begge tilfælde vil det være tilstrækkeligt med en e-mail sendt til følgende adresse: support@getyourguide.com.

4. Oplysninger, du opgiver til betalingskortformidlere


Alle betalinger, der foretages, behandles af en PCI-/DSS-kompatibel (hvilket er branchestandarder for betalingskorttjenester) betalingstjeneste, der er hyret af os. Alle oplysninger, der indsamles af disse tredjepartsleverandører med det formål at behandle dine betalinger, er ikke tilgængelige for os, medmindre du ellers har opgivet disse oplysninger til os i forbindelse med din brug af webstederne eller af vores produkter og tjenester.

5. Aggregerede oplysninger


Vi kan dele dine oplysninger med tilknyttede eller ikke-tilknyttede tredjeparter på anonym, aggregeret basis. Selvom disse oplysninger ikke identificerer dig personligt, kan disse tredjeparter i visse tilfælde kombinere disse aggregerede oplysninger med andre oplysninger, de har om dig, eller som de modtager fra tredjeparter på en måde, der giver dem mulighed for at identificere dig personligt.

III. DATABEHANDLING FOR AT MULIGGØRE BRUG AF WEBSTEDET


Når du besøger vores websted, indsamler vi de nødvendige oplysninger, så du kan bruge webstedet (brugsdata). Disse oplysninger omfatter din IP-adresse og oplysninger om starten, slutningen og genstand for din brug af webstedet samt eventuelle identifikationsoplysninger (f.eks. dine login-oplysninger, når du logger ind på et sikkert område). Disse oplysninger bruges til at levere og udforme tjenesten efter brugerens præference. Disse oplysninger slettes altid, så snart de ikke er nødvendige længere, og hvis der ikke er pålagt nogen opbevaringsforpligtelser. For oplysninger om behandling af pseudonyme brugsprofiler henvises til punkt VII.

IV. DATABEHANDLING TIL MOBILAPPS OG MOBILENHEDER


Når du downloader oplysninger, skal du bruge vores mobilapps eller få adgang til et af vores websteder, der er optimeret til mobilenheder. Vi kan muligvis indsamle oplysninger om dig og din mobilenhed som beskrevet ovenfor i denne meddelelse. Dette kan f.eks. omfatte lokationsdata, hvis du videresender det til vores mobilapplikation. Vi bruger disse oplysninger til at tilbyde dig lokationsbaserede tjenester, såsom søgeresultater og andet personligt indhold, hvis det godkendes af dig og din enhed. Du kan styre eller deaktivere lokationstjenester fra indstillingsmenuen på de fleste mobilenheder. Hvis du har spørgsmål vedrørende deaktivering af lokationstjenester på din enhed, anbefaler vi, at du kontakter din mobiludbyder eller producenten af din enhed.
Hvis vi indsamler andre personoplysninger, der overføres som følge af din brug af vores mobilapplikationer eller din adgang til vores websted med en mobil enhed, indhenter vi på forhånd dit udtrykkelige samtykke.

V. OPLYSNINGER INDSAMLET FRA ANDRE KILDER


Vi kan få yderligere oplysninger om dig fra tredjeparter for at supplere vores kontooplysninger i det omfang loven tillader det. Dette omfatter demografiske oplysninger og navigeringsoplysninger, kreditvurderingsoplysninger og andre oplysninger fra kreditvurderingsbureauer, i det omfang loven tillader det.

VI. COOKIES


Når du besøger vores websted, kan oplysninger blive gemt på din computer i form af en cookie.
Dette afsnit beskriver de cookies, vi bruger, og forklarer, hvorfor vi bruger cookies og hvordan vi håndterer de indsamlede oplysninger. Det forklarer også, hvordan cookies får vores websted og app til at fungere korrekt, og hvorfor du muligvis ikke kan opleve hele webstedets funktionalitet, hvis du deaktiverer brugen af cookies. Ved at besøge vores websted uden at ændre dine indstillinger, accepterer du at modtage alle cookies og andre dataindsamlingsværktøjer. Hvis du ikke accepterer brugen af disse cookies, kan du dog til enhver tid ændre dine cookieindstillinger. Alle de virksomheder eller netværk, som vi samarbejder med, har deres egne privatlivspolitikker og tilbyder en mekanisme for brugerne, der giver brugere mulighed for at fravælge sporing og adfærdsmæssig målretning, der er tilgængelig via selve annoncen eller gennem de opt-out-mekanismer, der er angivet i afsnittet ”Sådan kontrolleres eller slettes cookies”.

1. Hvad er cookies?


Cookies er tekstfiler, der indeholder små mængder information, der downloades på din computer eller mobilenhed, når du besøger et bestemt websted. Cookies sendes derefter tilbage til det oprindelige websted ved hvert efterfølgende besøg eller til et andet websted, der genkender den cookie. Cookies bruges i vid udstrækning til at arbejde mere effektivt, samt at give information til ejerne af webstedet.
Cookies har mange forskellige funktioner, herunder at give dig mulighed for at navigere effektivt blandt sider, huske dine præferencer og generelt forbedre brugeroplevelsen. Cookies kan f.eks. fortælle os, om du har besøgt vores websted før, eller om du er en ny besøgende. De kan også bidrage til at sikre, at de annoncer, du ser online, er mere relevante for dig og i overensstemmelse dine interesser.
Der er to hovedkategorier af cookies:
» førstepartscookies, der placeres direkte af os på din computer eller mobilenhed;
» tredjepartscookies, der placeres af en tredjepart, på vores vegne. Vi kan bruge tredjepartcookies til formål for funktionalitet, ydeevne/analytik, annoncering/sporing og sociale medier.
Cookies kan forblive på din computer eller mobilenhed i forskellige perioder. Nogle cookies er session-cookies, hvilket betyder, at de kun gemmes midlertidigt under en browsersession og udløber, når du lukker din browser. Andre cookies er vedholdende cookies, hvilket betyder, at de gemmes på din computer eller mobilenhed i en bestemt periode og ikke slettes, når browseren lukkes. De kan bruges af vores websted til at genkende din computer eller mobilenhed, når du åbner din browser og surfer på internettet igen.

2. Hvorfor bruger vi cookies?


Vi bruger cookies af en række forskellige årsager, herunder til at:
» aktivere, lette og strømline funktionen af og din adgang til vores websted;
» spore trafikflow og -rejsemønstre i forbindelse med vores websted;
» forstå det samlede antal besøgende på vores websted løbende og typerne af internetbrowsere (f.eks. Firefox, Chrome eller Internet Explorer) og operativsystemer (f.eks. Windows eller Mac OS), som vores besøgende bruger;
» overvåge vores websteds ydeevne og løbende forbedre den;
» tilpasse og forbedre din onlineoplevelse.

3. Hvilke typer cookies bruger vi?


De typer cookies, vi og vores partnere bruger i forbindelse med vores websted, kan klassificeres i en af fem kategorier, nemlig ”cookies, der er nødvendige for at opfylde væsentlige formål”, ”funktionalitetscookies”, "performance- og analytics-cookies”, ”reklamerings- og sporingscookies” og ”sociale medier-cookies”. Vi har angivet yderligere oplysninger om hver kategori og formålet med de cookies, vi og tredjeparter placerer, i nedenstående tabel.

Cookies, der er nødvendige for at opfylde væsentlige formål;


Disse cookies er væsentlige for at give dig mulighed for at bruge vores websted og alle de tilgængelige tjenester via webstedet og bruge nogle af webstedets funktioner, såsom adgang til sikre områder. Uden disse cookies vil tjenester, du har anmodet om, såsom transaktionssider og sikre login-konti, ikke være mulige.

Funktionalitetscookies:


Funktionalitetscookies registrerer oplysninger om de valg, du har truffet, og giver os mulighed for at tilpasse vores websted til dig. Disse cookies betyder, at når du fortsætter med at bruge eller vende tilbage til websedet, kan vi tilbyde dig vores tjenester på den måde, du har bedt dem om at blive leveret. For eksempel giver disse cookies os mulighed for at:
- Gemme din placeringsindstilling, hvis du har angivet din placering på din hjemmeside, hvis det er relevant, for at modtage en lokal vejrudsigt;
-
- Huske indstillinger, du har anvendt, såsom layout, tekststørrelse, indstillinger og farver;
-
- Vise dig, når du er logget på og
-
- gemme indstillinger for tilgængelighed

Performance- og analytics-cookies:


Vi bruger performance-/analytics-cookies til at analysere, hvordan vores websted bliver tilgået, brugt eller præsterer for at give dig en bedre brugeroplevelse og for at opdatere, administrere og løbende forbedre webstedet. F.eks. giver disse cookies os mulighed for at:
- Bedre at forstå besøgende på vores websted, så vi kan forbedre måden, hvorpå vi præsentere vores indhold;
-
- Afprøve forskellige designidéer på særlige sider, såsom vores startside;
-
- Indsamle oplysninger om vores besøgende på vores websted, såsom hvor de er placeret og hvilke browsere, de bruger;
-
- Fastslå antallet af unikke brugere på vores websted;
-
- Forbedre vores websted ved at måle eventuelle fejl, der opstår og
- foretage undersøgelser og diagnosticering for at forbedre produktudbuddet
Vi bruger Google Analytics og mange andre webanalyseværktøjer, der hjælper os med at forstå, hvordan brugerne benytter sig af webstedet. Disse webanalysetjenester bruger ligesom mange andre tjenester førstepartscookies til at spore brugerinteraktioner som i vores tilfælde, hvor de bruges til at indsamle oplysninger om din brug af vores websted. Disse oplysninger bruges til at udarbejde rapporter og oprette tjenester for at hjælpe os med at forbedre vores websted og de dertil knyttede tjenester. Rapporterne afslører webstedstendenser uden at identificere individuelle besøgende. Visse tjenester giver dig mulighed for at fravælge sporing direkte. Selvom du ikke kan fravælge brugen af cookies på vores websted, kan du f.eks. fravælge Google Analytics, uden at det påvirker dit besøg på vores websted. For yderligere oplysninger om at fravælge at blive sporet af Google Analytics på tværs af alle de websteder, du bruger, skal du besøge denne Google-side.

Reklamerings- og sporingscookies:


Vi kan tillade tredjepartsvirksomheder, herunder annoncevirksomheder (f.eks. Google), at placere cookies på vores websted. Disse cookies gør det muligt for sådanne virksomheder at spore din aktivitet på tværs af forskellige websteder, hvor de viser annoncer og registrerer dine aktiviteter, så de kan vise annoncer, som de anser for at være relevante for dig, når du surfer på internettet. Disse cookies gemmer information om det indhold, du søger på, med en identifikator, der er knyttet til din enhed eller IP-adresse.
Disse cookies giver også os og tredjeparter mulighed for at vide, om du har set en annonce eller en særlig annoncetype, og hvornår du sidst så den. Denne information bruges til formål for hyppighedsbegrænsning, for at hjælpe med at tilpasse de annoncer, du ser, og for at måle annoncernes effektivitet.

Tredjepartcookies:


På nogle sider af vores websted kan tredjeparter, der leverer apps via vores websted, placere deres egne cookies for at spore deres apps succes eller tilpasse appen til dig. På grund af den måde, hvorpå cookies virker, kan vi ikke få adgang til disse cookies, og tredjeparter kan heller ikke få adgang til oplysninger i cookies, som vi bruger. Visse sider på vores websted kan også indeholde indlejret indhold, og disse tredjepartswebsteder kan placere deres egne cookies.

4. Sådan kontrolleres eller slettes cookies


Du har til enhver tid ret til at acceptere eller forhindre cookies i at blive gemt på din enhed ved at ændre indstillingerne i din webbrowser for at afspejle dine cookieindstillinger.
Vær opmærksom på, at du muligvis ikke kan bruge alle interaktive funktioner på webstedet og/eller online-kurser og -indhold, når cookies er deaktiveret.
De fleste browsere tilbyder instruktioner om, hvordan du ændrer dine cookieindstillinger. Disse indstillinger findes typisk i menuen "indstillinger" eller "præferencer" i din browser.
Hvis du kun ønsker at begrænse tredjepartsannoncer, kan du deaktivere sådanne cookies ved at besøge følgende links:
Your Online Choices
Network Advertising Initiative
Digital Advertising Alliance
Vær opmærksom på, at der er mange flere virksomheder opført på disse websteder end dem, der placerer cookies via vores websted.

5. Tidligere placerede cookies


Hvis du har deaktiveret en eller flere cookies, kan vi stadig bruge oplysninger indsamlet fra cookies, før du har indstillet din præference, men vi ophører dog med at bruge den deaktiverede cookie til at indsamle yderligere oplysninger.

VII. PSEUDONYME BRUGERPROFILER TIL ANNONCERING OG MARKEDSANALYSE (WEBTRACKING OG ANALYSE)


GetYourGuide anvender websporingssystemer til annoncering, markedsanalyse og til at gøre din brug af vores websted så behagelig som muligt. Dette giver os mulighed for at videreudvikle vores websted og tilpasse indhold til dine behov. GetYourGuide og tredjepartsvirksomheder kan bruge de oplysninger, der indsamles via webstederne, ved hjælp af cookies, web-beacons og andre lignende teknologier til at hjælpe med at administrere onlineannonceringsprogrammer. Disse oplysninger kan gøre det muligt for os og vores tredjepartsannonceringstjenester og andre tredjepartsvirksomheder at spore brugernes handlinger online over tid og på tværs af forskellige websteder eller platforme for at måle statistikker, som vedrører markedsføringsindsatsen, og for at levere elektroniske annoncer, som kan være mere relevante for de enkelte forbrugere og vil forbedre forbrugeroplevelsen. For oplysninger om, hvordan sporing fungerer til onlineannonceringsformål, og hvad der sker, når du vælger en ikke-sporingsindstilling, kan du besøge http://www.aboutads.info/choices. Derudover kan visse tredjepartsvirksomheder tilbyde en mekanisme til fravælgelse af deres teknologi. For yderligere oplysninger om opt-out-processen, kan du besøge webstedet Network Advertising Initiative, der findes på: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

VIII. RETSGRUNDLAG FOR DATABEHANDLING


Hvis du bor inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), lovliggøres vores behandling af dine personoplysninger som følger:
(i.) Når vi anmoder om dit samtykke til behandling af dine personoplysninger, vil en sådan behandling være berettiget i henhold til artikel 6(1)(a) i den generelle databeskyttelsesforordning (EU) 2016/679 (“GDPR”). Denne artikel i GDPR beskriver, hvornår behandling kan udføres på lovlig vis.
(ii.) Hvis behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at opfylde en kontrakt mellem dig og GetYourGuide eller for at træffe foranstaltninger forud for kontraktindgåelsen på din anmodning, vil en sådan behandling ske på grundlag af GDPR artikel 6(1)(b). Hvis disse personoplysninger ikke behandles, vil GetYourGuide ikke kunne indgå kontrakten med dig.
(iii.) Når behandlingen er nødvendig for at vi kan opfylde en juridisk forpligtelse, behandler vi dine oplysninger på grundlag af GDPR artikel 6(1)(c), f.eks. for at overholde arbejdsretlige regler.
(iv.) Hvis behandlingen er nødvendig for at kunne opfylde GetYourGuides legitime interesser, vil sådan behandling ske i overensstemmelse med GDPR artikel 6(1)(f), f.eks. for at opdage bedrageri.

IX. SOCIALE NETVÆRK


Vores websted indeholder links til sociale netværk (Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn). Disse sociale netværk drives udelukkende af tredjeparter. Hvis du følger linkene, kan oplysninger sendes til disse tredjeparter. Vi bruger den såkaldte 2-kliks løsning. Det betyder generelt, at ingen personoplysninger vil blive videregivet, hvis du besøger vores websted.

X. DATAOVERFØRSEL TIL TREDJEPARTER


Dine personoplysninger bliver kun videregivet til tredjepart, hvis dette er lovligt, eller hvis du har givet dit forudgående samtykke. Især vil vi ikke sælge dine data til tredjeparter eller markedsføre den på nogen anden måde. Vi vil kun videregive dine data til myndighederne som led i juridiske forpligtelser eller som følge af en officiel ordre eller domstolsbeslutning. Vi har bundet vores medarbejdere og partnere til hemmeligholdelse og overholder databeskyttelsesbestemmelserne.

XI. SÅDAN DELER VI DINE PERSONOPLYSNINGER MED TREDJEPARTER


Medmindre det fremgår af denne meddelelse om databeskyttelse eller når du specifikt accepterer det, videregiver vi ikke de persono-plysninger, vi indsamler fra dig, til tredjeparter, medmindre vi er for-pligtet til at dele disse oplysninger, for at imødekomme din anmodning eller til legitime forretningsformål. GetYourGuide deler persono-plysninger under følgende omstændigheder:
Vi kan dele dine oplysninger med leverandører eller tredjeparter, der leverer varer og tjenester eller på anden måde handler på vegne af eller efter instruks fra GetYourGuide. Disse tredjeparter kan f.eks. omfatte vores tredjepartsleverandører (teknologi), leverandører og samarbejdspartnere. Disse tredjepartstjenesteudbydere har kun adgang til de oplysninger, der er nødvendige for at varetage disse begrænsede funktioner på vores vegne.

XII. DATAOVERFØRSEL TIL LANDE UDEN FOR EU


I det omfang dette er nødvendigt for at underskrive eller opfylde kontrakten – f.eks. at behandle bookinger til aktiviteter i lande uden for EU – overfører vi dine personoplysninger uden for EU. Det samme gælder, hvis en sådan overførsel viser sig at være nødvendig til vores formål. I den henseende sikrer vi, at datamodtageren garanterer et passende databeskyttelsesniveau, og at ingen andre interesser, der er beskyttelsesværdige, er i strid med dataoverførslen. GetYourGuide påberåber sig undtagelser som angivet i artikel 49 i GDPR, hvis der ikke er nogen ”tilstrækkelig” beslutning, og der ikke er indført andre garantier i henhold til GDPR (for eksempel bindende selskabsregler om overførsel uden for EØS). Navnlig indsamler og overfører vi udelukkende personoplysninger til lande uden for EU: med dit udtrykkelige samtykke; for at indgå en kontrakt med dig; på en måde, der ikke indskrænker dine rettigheder og din frihed. Hvis disse personoplysninger ikke behandles og overføres, vil GetYourGuide ikke kunne indgå kontrakten med dig, eller du vil ikke få adgang til nogen eller alle de fordele og funktioner, der er forbundet med din transaktion. Vi bestræber os på at træffe passende sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dine personoplysninger og til udelukkende at bruge det i overensstemmelse med dit forhold til GetYourGuide og den praksis, der er beskrevet i denne meddelelse om databeskyttelse. I tilfælde af at du har spørgsmål om ovenstående, bedes du kontakte vores dataansvarlige.

XIII. SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER


Vi opbevarer personoplysninger under hele dit forretningsforhold med os og ellers som krævet i henhold til gældende lovgivning. Personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt til de formål, til hvilke dine personoplysninger behandles. Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du har en medlemskonto eller har behov for vores tjenester, så vi kan levere disse tjenester til dig.
Hvis du befinder dig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, i det øjeblik, du tilbagetrækker dit samtykke til behandling af dine personoplysninger, slettes alle dine personoplysninger, der er modtaget og gemt, såfremt vi ikke længere har behov for dem, medmindre vi er forpligtet til at opbevare dem ved lov eller for at overholde vores lovmæssige forpligtelser. I så fald gemmer vi kun disse personoplysninger så længe, det er nødvendigt. For yderligere oplysninger om, hvor og hvor længe dine personoplysninger gemmes, og for yderligere oplysninger om dine rettigheder til sletning og overførbarhed, bedes du kontakte vores dataansvarlige på dataprotectionofficer@getyourguide.com.

XIV. DATASIKKERHED


GetYourGuide har truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte de personoplysninger, som du har op-givet, mod tab, destruktion, manipulation og uautoriseret adgang. Vores medarbejdere og alle personer, der beskæftiger sig med databehandling, er forpligtet til at overholde databeskyttelseslovgivningen og behandle personoplysninger fortroligt. Vores medarbejdere er blevet uddannet i overensstemmelse hermed. Både interne og eksterne revisioner sikrer overholdelse af alle databeskyttelsesprocesser hos GetYourGuide.
Vi bruger en sikker online-overførselsprocedure, den såkaldte ”Secure Socket Layer” (SSL) transmission, til at beskytte vores brugeres personoplysninger. Du kan se dette ud fra, at et ”s” (https://) føjes til adressekomponenten http://, eller et grønt, lukket låsikon vises. Ved at klikke på ikonet modtager du oplysninger om det anvendte SSL-certifikat. Visningen af ikonet afhænger af den browserversion, du bruger. SSL-krypteringen garanterer, at dine personoplysninger overføres på krypteret og fuldstændig vis.

XV. REGISTREREDES RETTIGHEDER I EU


Den Europæiske Unions generelle databeskyttelsesforordning og andre landes databeskyttelseslovgivning giver registrerede visse rettigheder. Hvis du ønsker at bekræfte, at GetYourGuide behandler dine persono-plysninger eller har adgang til de personoplysninger, GetYourGuide eventuelt har om dig, eller har andre spørgsmål, bedes du kontakte os på dataprotectionofficer@getyourguide.com.
Du kan også anmode om oplysninger om: formålet med behandlingen; de pågældende kategorier af personoplysninger; hvem uden for GetYourGuide, der kan have modtaget oplysninger fra os; hvad kilden til oplysninger var (hvis du ikke har oplyst den direkte til GetYourGuide); hvor personoplysningerne er gemt og hvor længe de bliver gemt. Du har ret til at korrigere (rette) registreringen af dine personoplysninger, der opdateres af os, hvis de er unøjagtige. Du kan anmode om, at vi sletter disse personoplysninger eller ophører med at behandle dem, med forbehold af visse undtagelser. Du kan også anmode os om, at dine personoplysninger suppleres eller opdateres eller at de omdannes til et anonymt format eller at blokere alle personoplysninger, der opbevares i strid med loven, samt modsætte dig behandlingen af enhver legitim årsag. Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke til vores behandling af personoplysninger eller viderebehandling af personoplysninger. Du kan også anmode om, at GetYourGuide ophører med at bruge dine personoplysninger til direkte markedsføring. I mange lande (herunder EØS-lande) har du ret til at indgive en klage til den relevante databeskyttelsesmyndighed, hvis du sætter spørgsmålstegn ved den måde, hvorpå GetYourGuide behandler dine personoplysninger. Når det er teknisk muligt, vil vi - på din anmodning - give dine personoplysninger til dig eller sende dem direkte til en anden kontrolperson. Du har ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret og standardiseret format.
Ud over de oplysninger, der er indeholdt i denne meddelelse om databeskyttelse, kan du få yderligere og kontekstuelle oplysninger om bestemte tjenester eller indsamling og behandling af dine personoplysninger på anmodning.

XVI. INGEN ELEKTRONISKE INDIVIDUELLE AFGØRELSER


Vi bruger ikke dine personoplysninger til at træffe elektroniske individuelle afgørelser.

XVII. HVORDAN KOMMER DU I KONTAKT MED OS?


Du finder vores kontaktoplysninger som dataansvarligt organ i aftrykket.
Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, der er nævnt under punkt XIV, eller hvis du har spørgsmål om vores privatlivspolitik eller denne meddelelse om databeskyttelse, kan du kontakte os på følgende adresse:
GetYourGuide GmbH
Sonnenburger Strasse 73
10437 Berlin
Tyskland
Telefon: +49 (0) 30 568 394 45
Eller via e-mail: service@getyourguide.com
Du kan kontakte vores dataansvarlige på: dataprotectionofficer@getyourguide.com.

XVIII. ÆNDRINGER I MEDDELELSEN OM DATABESKYTTELSE


Vi kan fra tid til anden få brug for at opdatere eller ændre denne meddelelse om databeskyttelse for at afspejle ændringer i vores forretningspraksis, dataindsamlingspraksis eller organisation. Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre denne meddelelse om databeskyttelse, uanset årsag, uden varsel til dig, bortset fra offentliggørelse af den ændrede meddelelse om databeskyttelse på vores websted eller, hvis du har opgivet din e-mailadresse til os, sende dig en e-mail for at underrette dig om den ændrede meddelelse om databeskyttelse. Det anbefales på det kraftigste at kontrollere webstedet ofte og henvise til datoen for den sidste ændring, der er angivet øverst. Vi indskrænker under alle omstændigheder ikke dine rettigheder i henhold til denne meddelelse om databeskyttelse uden dit udtrykkelige og informerede samtykke. Hvis du ikke accepterer ændringerne, bør du afbryde din brug af webstedet og ophøre med at opgive personoplysninger til os, før den ændrede meddelelse om databeskyttelse træder i kraft. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet eller opgive personoplysninger, efter at den ændrede meddelelse om databeskyttelse træder i kraft, vil du være bundet af den ændrede meddelelse om databeskyttelse.